logo

Carlotta - the museum database

Quickbutton Badges

visat namn
Quickbutton Badges
namn
Quickbutton Badges
land
Sverige
län
Smålands län
plats
Åseda
historik

Quickbuttons historia sträcker sig tillbaka till sent 70-tal och företagets första produkter var kampajknappar. Därav företaksnamnet! Allt sedan dess har vi vait en ledande leverantör av kampanjknappar, namnskyltar och konfereansbrickor och våra produkter har använts att sprida välkända varumärken världen över.

Quickbutton Badges besriver produktion i den egna fastiheten i Åseda, Småland. Vår fabrik omfattar ca 2.000 kvm produktionsyta och i fastighetrn inryms även utvecklingsavdelning för nya produkter samt ledning och administration.

Nuvarande ägare förvärvade företaget år 2001 och något senare förvärvades även fastigheten, dit verksamheten flyttade.

Idag är Quickbutton mycket välkänt och erbjuder ett stort urval av profukter föe identifikation till kunder i hela Europa och även till länder längre bort. Vi har dotterbolag i Finland och Danmark samt lokala representanter på flera stora europeiska maeknader.

Vi har ett långvarigt samarbete med fler stora välkända företag och du ser våra produkter dagligen vid besök i detaljhandel, banker, resebolag, sjukvård m.m.

I Finland ocg Danmark bedrivs verksamjeten via egna dotterbolag. Quickbutton är representerat via agenter eller återförsöljare i de flesta övriga länder i Europa. Källa: Wikipedia besök 2017-11-23